دوشنبه 24 ارديبهشت 1403
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا رو می شناسید، برای خرید محصول به وی مراجعه نمایید. برای یافتن نمایندگان فروش، به شبکه های اجتماعی مراجعه نموده و هشتگ نیوشا را سرچ نمایید. در صورت عدم توانایی یافتن نماینده فروش، فرم بالا را تکمیل نمایید.
انتخاب تصویر

استعلام امتیاز

نمایش امتیاز

جمع امتیازات

امتیاز سفارش:
0
امتیاز کل مشتری:
0

جوایز قابل انتخاب

شیوه‌های کسب امتیاز
هر 250 هزار ریال
1 امتیاز
  • این امتیاز صرفا برای استفاده مشتریان وفادار بوده و به ازای ثبت سفارش برای مشتریان محاسبه می گردد.
  • بعد از هر سفارشی که نماینده فروش برای مشتری ثبت می کند، از طریق پیامک امتیاز حاصل از سفارش جدید و امتیاز کل اعلام خواهد شد.
  • معیار شناسایی مشتری وفادار و دریافت امتیاز در این باشگاه (آدرس) می باشد.

آخرین اطلاعات گیاهان

مصرف چای سبز همراه با مواد غذایی حاویِ نشاسته، قندخون را کاهش می‌دهد.

calendar 1395/12/25

پژوهشی نشان می دهد که مصرف آنتی اکسیدان‌های چای سبز به نام اپی‌گالوکاتچین‌گالات-3 یا EGCG همراه با نشاسته‌ی ذرت، قندخون را در موش‌ها به‌طرز چشمگیری کاهش می‌دهد (در مقایسه با موش‌هایی که این ترکیب را مصرف نکرده‌اند). در این پژوهش ترکیب EGCG همراه با نشاسته، قندخون را به مقدار 50 درصد کاهش داد.

مقدار دوز EGCG داده شده به موش‌ها معادل حدود یک و نیم فنجان چای سبز مصرفی در انسان است. محققان این پژوهش معتقدند که ترکیب EGCG زمانی به‌طور مؤثر عمل می‌کند که همراه با نشاسته‌ی ذرت مصرف شود. این آزمایش نشان می‌دهد که چای سبز، زمانی می‌تواند به میزان بسیار مؤثر قندخون انسان را کاهش دهد که به همراه غذاهای حاوی نشاسته مثل نان شیرینی مصرف شود. غذاهای حاوی نشاسته اغلب در وعده صبحانه مصرف می‌شوند. مثلاً اگر در وعده‌ی صبحانه، همراهِ چای سبز، نان شیرینی مصرف کنید، ترکیب EGCG  سطح گلوکز خون را که به‌طور طبیعی پس از مصرف نان شیرینی افزایش می‌یابد، را کم می‌کند.   

 

مصرف چای سبز همراه با مواد غذایی حاویِ نشاسته، قندخون را کاهش می دهد

 

به گفته‌ی این محققان، اثر EGCG درکاهش قندخون، در موش‌های تغذیه شده با قند مالتوز و گلوکز دیده نشد. علت این که قندخون موش‌ها پس از خوردن نشاسته کاهش می‌یابد، مربوط به روشی است که بدن می‌تواند نشاسته را به قند تبدیل کند. آنزیمی به نام آلفا-آمیلاز که در دهان و پانکراس (لوزالمعده) ساخته می‌شود مولکول‌های نشاسته را به مالتوز و گلوکز تبدیل می‌کند. ترکیب EGCG در چای سبز، از شکستن نشاسته توسط این آنزیم، جلوگیری می‌کند. همچنین ترکیب EGCG فعالیت آنزیم آلفا-آمیلاز را در پانکراس به میزان 34 درصد کاهش می‌دهد. این مکانیسم در انسان به گونه‌ای است که هر فرد برای کنترل قندخون خود، باید از مصرف قند یا مواد قندی همراه با چای سبز خودداری کند. به عبارتی اگر شما به چای سبز، قند یا شکر اضافه کنید، تأثیر چای سبز در کاهش قندخون را خنثی و بی‌اثر خواهید کرد.

براساس یافته‌های این پژوهش، چای سبز و نشاسته باید همزمان مصرف شوند. به‌عنوان مثال نوشیدن یک فنجان چای سبز پس از خوردن یک تکه نان تست، سبب کاهش قندخون نخواهد شد. 

 

https://www.sciencedaily.com/releases/2012/11/121109084238.htm

    سایر مقالات