يکشنبه 23 ارديبهشت 1403
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا رو می شناسید، برای خرید محصول به وی مراجعه نمایید. برای یافتن نمایندگان فروش، به شبکه های اجتماعی مراجعه نموده و هشتگ نیوشا را سرچ نمایید. در صورت عدم توانایی یافتن نماینده فروش، فرم بالا را تکمیل نمایید.
انتخاب تصویر

استعلام امتیاز

نمایش امتیاز

جمع امتیازات

امتیاز سفارش:
0
امتیاز کل مشتری:
0

جوایز قابل انتخاب

شیوه‌های کسب امتیاز
هر 250 هزار ریال
1 امتیاز
  • این امتیاز صرفا برای استفاده مشتریان وفادار بوده و به ازای ثبت سفارش برای مشتریان محاسبه می گردد.
  • بعد از هر سفارشی که نماینده فروش برای مشتری ثبت می کند، از طریق پیامک امتیاز حاصل از سفارش جدید و امتیاز کل اعلام خواهد شد.
  • معیار شناسایی مشتری وفادار و دریافت امتیاز در این باشگاه (آدرس) می باشد.

آخرین اطلاعات گیاهان

چای سبز خطر ابتلا به برخی سرطان‌های دستگاه گوارش را کاهش می‌دهد.

calendar 1395/12/10

پژوهشی منتشر شده در نشریه ی  American Journal of Clinical Nutrition نشان می دهد که مصرف چای سبز در زنان، خطر ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش به خصوص سرطان معده را کاهش می دهد.

برای تعیین تاثیر چای سبز بر سرطان های دستگاه گوارش، 75 هزار زن چینی میانسال و مسن در این پژوهش شرکت کردند. در این مطالعه نوع و مقدار چای مصرفی روزانه ی این زنان ثبت شد. بیشتر این زنان روزانه چای سبز مصرف می کردند. نتایج این مطالعه نشان داد که مصرف منظم چای سبز حداقل سه بار در هفته و به مدت شش ماه، خطر ابتلا به تمام انواع سرطان های دستگاه گوارش را تا 17 درصد کاهش داد. این پژوهش همچنین نشان داد، خطر ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش در افرادی که روزانه 2 تا 3 فنجان چای سبز می نوشیدند ( حداقل 150 گرم چای در ماه)، 21 درصد کاهش داشت.

سرطان‌های معده، مری و روده ی بزرگ به ترتیب بیشترین درصد کاهش ابتلا را نشان دادند. در این پژوهش خطر ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش در زنانی که به طور منظم به مدت 20 سال چای سبز مصرف کرده بودند، تا 27 درصد کاهش داشت که نشان می دهد مصرف منظم و طولانی مدت چای سبز برای پیشگیری از ابتلا به سرطان های دستگاه گوارش مهم است.

چای سبز حاوی پلی فنول ها و فیتوکمیکال هایی مثل کاتچین است که خواص آنتی اکسیدانی دارد. کاتچین ها آسیب وارده به DNA را کاهش داده  و رشد سلول های تومور را مهار می کنند.

 

https://www.sciencedaily.com/releases/2012/10/121031110704.htm

    سایر مقالات