جمعه 21 ارديبهشت 1403
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا رو می شناسید، برای خرید محصول به وی مراجعه نمایید. برای یافتن نمایندگان فروش، به شبکه های اجتماعی مراجعه نموده و هشتگ نیوشا را سرچ نمایید. در صورت عدم توانایی یافتن نماینده فروش، فرم بالا را تکمیل نمایید.
انتخاب تصویر

استعلام امتیاز

نمایش امتیاز

جمع امتیازات

امتیاز سفارش:
0
امتیاز کل مشتری:
0

جوایز قابل انتخاب

شیوه‌های کسب امتیاز
هر 250 هزار ریال
1 امتیاز
  • این امتیاز صرفا برای استفاده مشتریان وفادار بوده و به ازای ثبت سفارش برای مشتریان محاسبه می گردد.
  • بعد از هر سفارشی که نماینده فروش برای مشتری ثبت می کند، از طریق پیامک امتیاز حاصل از سفارش جدید و امتیاز کل اعلام خواهد شد.
  • معیار شناسایی مشتری وفادار و دریافت امتیاز در این باشگاه (آدرس) می باشد.

آخرین اطلاعات گیاهان

مصرف چای سیاه باعث کاهش میزان غذای مصرفی، وزن بدن و تری‌گلیسرید خون می‌شود

calendar 1396/08/03

مصرف غذاهای ادویه‌ای یا نوشیدنی‌های گیاهی منجر به ترموژنز (گرمازایی) بیشتر و در برخی موارد سیری بیشتر می‌شود. در این رابطه، کپسایسین، فلفل سیاه، زنجبیل، ادویه‌های ترکیب شده، چای سبز، چای سیاه و کافئین مثال‌های مربوطه می‌باشند. این ترکیبات کاربردی پتانسیل ایجاد اثرات قابل ملاحظه بر اهداف متابولیکی مانند سیری، ترموژنز (گرمازایی) و اکسیداسیون چربی را دارند. ترکیبات گرمازا ممکن است به عنوان عوامل کاربردی درنظر گرفته شوند که می‌تواند از تعادل مثبت انرژی و چاقی جلوگیری کند. 

 

 

تاثیر مصرف خوراکی عصاره چای سیاه بر مهار سنتز اسیدهای چرب و کاهش اشتها، وزن و سطوح تری گلیسرید پلاسما

 

چای سیاه حاوی ترکیبات بسیار متفاوت شامل پلی‌فنول‌ها مانند تئافلاوین‌ها و ترکیب قرمز قهوه‌ای تئاروبیگین‌ها (محصولات حاصل از اکسیداسیون فلاوان-3-اُل در طول تخمیر و متفاوت با پلی‌فنول‌های موجود در چای سبز)، تئانین، کاتچین‌ها و کافئین است. 

در سال 2005، مطالعه‌ای با هدف بررسی اثر عصاره چای سیاه Keemun (یکی از 10 چای بسیار معروف چینی) بر پتانسیل مهار سنتز اسید چرب و اثر آن بر میزان مصرف غذا، وزن بدن و سطوح تری‌گلیسرید پلاسما در رت‌ها انجام و نتایج آن در مجله  Journal of Enzyme Inhibition and Medicinal Chemistry منتشر شد. اثرات مهاری عصاره چای سیاه بر سنتز اسید چرب از طریق کنتیک‌های مهاری اندازه گیری شد. 

عصاره چای سیاه Keemun پتانسیل فعالیت مهاری سنتز اسید چرب بیشتری را نسبت به عصاره چای سبز نشان داد. علاوه بر این، توانایی مهاری عصاره چای سیاه بستگی به حلال استخراج‌کننده و شرایط استفاده دارد.  تنها 23-10 درصد از فعالیت مهاری چای سیاه از طریق روش متداول جوشاندن با آب استخراج شد. براساس نتایج، ممکن است مهم‌ترین مهارکننده‌های سنتز اسید چرب در چای سیاه "تئافلاوین‌ها" باشند؛ ترکیباتی که پتانسیل بیشتری نسبت به اپی‌گالو‌کاتچین‌گالات (EGCG) دارند. سنتز اسید چرب و کنتیک‌های مهاریِ عصاره چای سیاه متفاوت از اپی‌گالو‌کاتچین‌گالات (EGCG) بود. مصرف خوراکی عصاره چای سیاه Keemun به‌طور قابل ملاحظه‌ای میزان مصرف غذا، وزن بدن و تری‌گلیسرید خون را در رت‌های نژاد SD چاقِ ناشی از رژیم غذایی کاهش داد. علاوه بر این، عصاره چای سیاه، سنتز اسید چرب را مهار کرد، هرچند این اثر زمانی که عصاره با آب جوش آماده شد، کاهش یافت.  

 

- Westerterp-Plantenga, M., Diepvens, K., M.C.P. Joosen, A., Bérubé-Parent, S., & Tremblay, A. (2006). Metabolic Effects of Spices, Teas, and Caffeine. Physiology & Behavior, 89, 85–91. Retrieved from http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0031938406000540?via%3Dihub

 

- Du, Y.T., Wang, X., Wu, X.D., & Tian, W.X. (2005). Keemun Black Tea Extract Contains Potent Fatty Acid Synthase Inhibitors and Reduces Food Intake and Body Weight of Rats Via Oral Administration. Journal of Enzyme Inhibition and Medicinal Chemistry, 20(4), 349-56. Retrieved from https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16206829

 

 

- Keemun Black Tea Information and Brewing Tips. Teavivre, Tea for Life. Retrieved from  http://www.teavivre.com/info/general-information-about-keemun-black-tea/

 

    سایر مقالات