دوشنبه 31 ارديبهشت 1403
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا رو می شناسید، برای خرید محصول به وی مراجعه نمایید. برای یافتن نمایندگان فروش، به شبکه های اجتماعی مراجعه نموده و هشتگ نیوشا را سرچ نمایید. در صورت عدم توانایی یافتن نماینده فروش، فرم بالا را تکمیل نمایید.
انتخاب تصویر

دستور مصرف (رسپی)

سس پستوی فندق با روغن خار مریم

calendar 1403/05/24

مواد لازم (مناسب برای 1 نفر):

1- 25 میلی‌لیتر (حدوداً 1.5 قاشق غذاخوری) روغن خار مریم کاژان

2- نصف حبه سیر

3- 80 گرم مغز فندق خام

4- 1 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان

5- مقدار کمی نمک

طرز تهیه:

1- فندق ها را به مدت 30 ثانیه در تابه تفت دهید.

2- سیر، نمک و فندق تفت داده شده را در  مخلوط‌کن بریزد تا ریز و با یکدیگر مخلوط شوند.

3- پنیر پارمزان و سپس روغن خار مریم کاژان را اضافه کنید و همه مواد را مخلوط کنید تا یک قوام کرمی و لطیف ایجاد شود.

* برای سبز شدن پستو، کافی است چند برگ ریحان اضافه کنید.

این ترکیب را میتوان با نان و پنیر و همچنین بر روی انواع سالاد، پاستا یا همراه با سبزیجات بخارپز سرو کرد. نوش جان!

 

 

سس پستوی فندق با روغن خار مریم

 

 

    سایر رسپی ها