دوشنبه 31 ارديبهشت 1403
در صورتی که یکی از نمایندگان فروش نیوشا رو می شناسید، برای خرید محصول به وی مراجعه نمایید. برای یافتن نمایندگان فروش، به شبکه های اجتماعی مراجعه نموده و هشتگ نیوشا را سرچ نمایید. در صورت عدم توانایی یافتن نماینده فروش، فرم بالا را تکمیل نمایید.
انتخاب تصویر

دستور مصرف (رسپی)

کاسه سبزیجات با روغن تخمه کدو و روغن خار مریم

calendar 1403/04/05

مواد لازم برای تهیه کرم بادام هندی:

1- 100 گرم بادام هندی

2- 20 گرم تخمه آفتابگردان

3- 15گرم مخمر مالت

4- نصف حبه سیر

5- نمک

مواد لازم برای سبزیجات:

1- 200 گرم مارچوبه سبز

2- 200 گرم نخود پوست کنده

3- 1 حبه سیر

4- 12 عدد تربچه قرمز

5- 1 عدد ترب سبز

6- 1 عدد هویج

7- 50 گرم کلم قرمز

8- کینوا 100 گرم

9- 1 قاشق غذاخوری روغن تخمه کدو کاژان

 

مواد لازم برای سس:

1- 25 میلی لیتر روغن خار مریم کاژان

2- 5 قاشق غذاخوری روغن کلزا کاژان

3- 1 قاشق غذاخوری خردل

4- 1 قاشق چایخوری آب لیمو

5- 1 حبه سیر

 

طرز تهیه:

1- کرم بادام هندی: بادام هندی و تخمه آفتابگردان را در ظرفی پر از آب خیس کنید و بگذارید به مدت یک شب نرم شود. هر دو ماده را داخل همزن اضافه کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

2- سبزیجات: مارچوبه را بشویید و 10 دقیقه بخارپز کنید. نخودها را به مدت 20 دقیقه بجوشانید، سپس با سیر خرد شده در تابه تفت دهید. مقداری نمک اضافه کنید. سبزی های دیگر را برش داده و خرد کرده و به صورت خام سرو کنید.

3- کینوا: کینوا را در آب و مقداری نمک به مدت 15 دقیقه بجوشانید. تخمه کدو حلوایی را در ماهیتابه تفت داده و به کینوآ پخته شده اضافه کنید.

4- تزئین: همه مواد مربوط به سس را با هم مخلوط کنید.

همه مواد را به صورت تزئینی در یک کاسه بچینید و سس را نیز در قسمتی از کاسه اضافه کنید. کمی نمک به ترکیب اضافه کرده و بلافاصله نوش جان کنید.

 

 

 

کاسه سبزیجات با روغن تخمه کدو و روغن خار مریم

 

                                          

 

    سایر رسپی ها